Izvor:
10.10.2016 u 14:06
0

USKORO SE OČEKUJE EPILOG IZBORA U SREBRENICI: Grujičić: „Pobedio sam Durakovića pošteno“

Centralna izborna komisija BiH danas će ponovo prebrojati nekoliko stotina glasova sa pet biračkih mesta u Srebrenici, a po zahtevu Ćamila Durakovića i SDA. Ukoliko se bude radilo po zakonu, CIK BiH samo će da potvrdi da sam ja pobedio za načelnika Srebrenice, kaže za “Novosti” Mladen Grujičić, kandidat srpskih stranaka za načelnika Srebrenice. – Na tim mestima osvojio sam oko 400 glasova i očekujem da CIK BiH potvrdi taj rezultat – kaže Grujičić.

On dalje navodi da ukoliko CIK BiH pokaže drugačije rezultate od onih koji su već i potvrđeni, onda se radi o klasičnoj krađi.

Neću ići u Sarajevo da prisustvujem ponovnom brojanju glasova. Tamo će biti predstavnici srpskih stranaka koji su nadgledali brojanje i u Srebrenici. Nemamo šta da krijemo. Pobedio sam Durakovića pošteno na izborima, a on sada pokušava na sve načine da to poništiističe Grujičić.

Grujičić je dobio 3.980 glasova a Duraković 1.742 glasa. Zabunu od proglašavanja rezulata u Srebrenici unose SDA i Duraković koji uporno potenciraju da će iz inostranstva još doći oko 3.300 glasova i da će oni biti za Durakovića. Ali, iz srpskih stranaka kažu da će iz inostranstva doći maksimalno oko 2.000 glasova i da Duraković nema šanse da pobedi.

Novosti.rs
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter