Izvor:
22.05.2019 u 12:34
0

DODIK: Sa Komšićem sam završio personalno i politički!

Sa Komšićem sam završio personalno i politički, kazao je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, nakon što je Željko Komšić, takođe član Predsedništva, podneo krivičnu prijavu protiv njega zbog izjava na obeležavanju godišnjice Trećeg pešadijskog puka Oružanih snaga BiH.

Dodik je rekao da je do sada imao dosta prijava i pretnji, Komšićev potez ocenio je kao političku igru, a njega kao politički marginalnu ličnost.

Eto mu njegova tužba, što se mene i njega tiče, politički smo završili. Pošto smo deo jednog istog tela, pokušao bih da shvatim o čemu se radi, ali on se odlučio za takvu stvar. On igra svoju političku igru i to pripada ljudima koji su politički marginalni. Završili smo, personalno smo završili, politički nemamo šta da radimo. Ono što bude u interesu naroda kojeg ja predstavljam, naravno da ću podržati, ja ne mogu da biram članove Predsedništva – rekao je Dodik.

On je dodao i da neće tužiti Komšića, ocenjujući da se previše pažnje poklanja pitanjima poput uniforme vojnika Oružanih snaga, a ne pitanjima poput rominga.

Napravili smo nešto u tom Predsedništvu s romingom što sada neće niko u Savetu ministara da sprovodi pa me prozivaju u Evropi. To se nikoga ne tiče, to što možemo da izgubimo priču o jeftinom romingu, to nikog ne zanima ali zanimaju uniforme – rekao je Dodik.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter