Izvor:
20.05.2019 u 18:47
0

DODIK: Tegeltija kandidat za predsedavajućeg Saveta ministara!

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik, koji je i predsedavajući Predsedništva BiH, izjavio je da je na današnjoj sednici Predsedništva SNSD usvojena odluka da Zoran Tegeltija bude kandidat za predsedavajućeg Saveta ministara BiH.

– Zoran Tegeltija je od danas zvanično kandidat za predsedavajućeg Saveta ministara. Ta odluka će biti upućena u dalju proceduru – kazao je Dodik.

On je rekao da se Predsedništvo SNSD na sednici bavilo pitanjem formiranja vlasti na nivou BiH, kao i da ova stranka nema nijedan uslov za to.

Dodik je naveo da je, u skladu sa ranije potpisanom zajedničkom izjavom SNSD, Hrvatske demokratske zajednice i Stranke demokratske akcije, dogovoreno da će SNSD, osim predsedavajućeg Saveta ministara, dobiti i tri ministarstva – ekonomskih odnosa, saobraćaja i veza i ljudska prava i izbeglice, kao i tri mesta pomoćnika, odnosno zamenika ministra.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter