Izvor:
14.01.2019 u 11:34
0

INTENZIVAN SNEG U BIH IZAZVAO PROBLEME: 2 autobusa sletela sa puta!

Sneg koji od jutros intenzivno pada u Bosni i Hercegovini izazvao je brojne probleme u saobraćaju, a dva autobusa su sletela s puta.

Sneg je i u Sarajevu prouzrokovao nekoliko manjih sudara, obustavu tramvajskog saobraćaja, kao i izuzetno otežano kretanje pešaka.

Više osoba povređeno je prilikom sletanja autobusa na regionalnom putu Novi Travnik-Gornji Vakuf, potvrdeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

Kako navode, jutros je oko 6:30 autobus proklizao i sletio s puta u mestu Božići.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo kazali su da im je od jutros dojavljeno najmanje šest manjih sudara zbog proklizavanja automobila na sarajevskim ulicama. Na sreću, u ovim nezgodana nema povređenih osoba, ali su se formirale velike gužve i kolone vozila.

Sneg koji pada od nedelje uveče izazvao probleme u saobraćaju i na području Zapadnohercegovačkog kantona.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter