Izvor:
30.08.2016 u 20:35
0

PANIKA NA PLAŽI TRSTENIK: Dve dame u BURKINIJIMA izvukle PUŠKE!

Dve dame u burkinijima izazvale su histeriju na splitskoj plaži Trstenik, u objektu koji je pod koncesijom hotela Radison blu Rizorta, odnosno u blizini njihovog plažnog kafića Mistral.

Jednog dana prošle sedmice, nešto oko 18 sati pored mora su se smestile dve gospođe odevene u sporne burkinije – jedna je bila u poptuno crnoj plivačkoj odori, dok je druga bila u svetloplavoj.

Histerija je povećana kada su se nakon nekog vremena pored njih smestila i dvojica muškaraca noseći sa sobom velike tamne torbe iz kojih su umesto peškira počeli da vade – puške, ali s oscilima i harpunom, namenjene sportskom ribolovu, s kojima su nakon nekoliko minuta krenuli u more, prenela je splitska Slobodna Dalmacija.

Svedoci tvrde da je nelagoda zbog tamnih torbi i kod ostalih kupača bila i te kako vidljiva, gotovo da se mogla opipati u vazduhu, pa je deo kupača, neki sa decom u naručju, napustio plažu.

Upozoreni su i zaposleni hotela "Radisona Blu", koji su muškarcima objasnili da ribolov nije moguć na uređenoj hotelskoj plaži, nakon čega su oni izišli iz mora, te omotali puške u peškire i spremili ih u torbe, a potom se i uputili natrag u hotel.

Tanjug
Foto: Twitter/TheLocalEurope

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter