Izvor:
29.08.2016 u 03:50
0

HOROR U RESNIKU: Mrtav pijan udario u banderu i ubio dve tinejdžerke!

Dve devojke od 15 godina poginule su u hrvatskom mestu Resnik, u automobilu kojim je upravljao 22-godišnjak u alkoholisanom stanju, piše “Index.hr”.

Prema navodima hrvatskog portala, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, u kom se nalazio sa još tri devojke, sleteo sa puta i udario u banderu.

Vozač je zadržan na lečenju, jedna saputnica je puštena na kućno lečenje, a tela poginulih devojaka su prebačena na Odeljenje za patologiju Opšte županijske bolnice Požega.

Meštani Resnika kažu da se automobil velikom brzinom kretao kroz to mesto, a u saopštenju policije se ističe da se tragedija dogodila oko 4.35 izjutra, kao i da je vozač imao 1,35 promila alkohola u krvi.

Izvor: Index.hr
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter