Izvor:
17.08.2016 u 13:29
0

PRIŠTINA U BLOKADI: Bajden doputovao na Kosovo!

Američki potpredsednik Džozef Bajden doputovao je u Prištinu, gde će danas razgovarati sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem i premijerom Isom Mustafom.

Bajden je u Prištinu doputovao sinoć, posle posete Beogradu. Na aerodromu ga je dočekao Tači, kao i američki ambasador u Prištini Greg Delavi.

Na dočeku Bajdena bila je i Majlinda Keljmendi, osvajačica prve zlatne medalje za Kosovo na Olimpijskim igrama u Riju.

U Prištini je pojačano prisustvo policije, a kako navodi RTK2 primetni su i bilbordi sa slikom američkog potpredsednika i njegove supruge, kao i američke i kosovske zastave.

Kosovska policija je najavila da će danas, od osam sati, biti zatvorene ulice koje vode do centra Prištine, kao i glavno gradsko šetalište.

Bajden će sa suprugom posetiti mesto u blizini američke vojne baze Bondstil, gde će prisustvovati svečanosti posvećenoj imenovanju dela puta po njegovom preminulom sinu Bou Bajdenu, koji je svojevremeno službovao na Kosovu.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/tiffanyhurring

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter