Izvor:
18.06.2018 u 11:38
0

VUČIĆ SA GRETOM FEREMO: Razgovarali o podršci i pomoći Kancelarije UNOPS Srbiji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je podsekretara UN i izvršnog direktora Kancelarije UN za projektne usluge Gretu Faremo, sa kojom je razgovarao o pomoći te Kancelarije konkretnim razvojnim projektima u Srbiji.

Vučić je naglasio da je stručna podrška UNOPS u realizaciji tih projekata od značaja za sveobuhvatne reforme u Srbiji, kao i proces evropskih integracija.

On je zahvalio za svu dosadašnju pomoć, a posebno za pomoć u sanaciji štete izazvane poplavama 2014. godine, istakavši da su projekti koji su tada urađeni mnogo značili i za odbranu od poplava prethodnih nekoliko dana, saopštila je Pres služba predsednika Republike.

Faremo je rekla da je namera te Kancelarije da Srbiji pruži dugoročnu podršku i pomoć. Jedna od oblasti je i unapređenje društveno-ekonomskog položaja ranjivih grupa, navela je Faremo.

Dvoje sagovornika su konstatovali da je, tokom petnaest godina rada Kancelarije UNOPS u Srbiji, uspostavljena intenzivna i kvalitetna saradnja, i izrazili nadu da će se ona nastaviti.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter