Izvor:
19.04.2018 u 13:47
0

KOCIJANČIĆ: Izveštaj pokazuje da zemlja dobro napreduje u pristupnim pregovorima sa EU, ali da postoje oblasti gde je potreno više da se uradi!

Visoka predstavnica EU Federika Mogerini će tokom svoje današnje posete Srbiji ponoviti da mora da se nastavi posvećenost radu na normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine u okviru dijaloga kome ona posreduje, izjavila je portaprolka Evropske komisije Maja Kocijančić.

Kocijančić je navela da će se visoka predstavnica EU Federika Mogerini u Beogradu sastati sa predstavnicima vlasti i civilnog društva kako bi razmotrili izveštaj o Srbiji koji je predstavila Evropska komisija.

"Izveštaj pokazuje da zemlja dobro napreduje u pristupnim pregovorima sa EU, ali da postoje oblasti gde je potreno više da se uradi, kao što su sloboda izražavanjai vladavina prava. To su oblasti od posebne važnosti za za dobrobit građana", rekla je Kocijančić.

Izvor: Tanjug
Foto. Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter