Izvor:
25.07.2016 u 02:10
0

MIHAJLOVIĆ PORUČUJE: „Možemo da završimo posao samo ako nam je Vučić KAPITEN!“

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ocenila je danas da je Aleksandar Vučić kao premijer pokazao da svojim radom i sa svojim timom može i ume Srbiji da donese rezultat i dodala da ostatak posla mora da završi samo tim sa Vučićem na čelu.

To jasno dokazuje napredak na evropskom putu Srbije, uređene javne finansije, ekonomski rast, izgrađeni kilometri autopueva i obnovljenih pruga…Takvu Vučićevu politiku građani su potvrdili na izborima kada su dali apsolutnu podršku listi ''Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje'' – rekla je ona povodom izjave mandatara o formiranju Vlade.

Mihajlović je dodala da je ostalo još dosta posla da bi u Srbiji u naredne četiri godine bili uvedeni evropski istandardi, kako bi građani živeli u uspešnoj i pristojnoj zemlji.

Taj posao mora da završi i sprovede samo tim na čijem čelu će biti kapiten Aleksandar Vučić. Samo snažna Vlada na čijem je čelu snažan lider i državnik garant je političke stabilnosti u ovom teškom vremenu nesigurnosti koja je svuda oko nas – zaključila je Mihajlović, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Vučić je juče izjavio da će vladu pokušati da formira u kratkom roku, a da, ako ne bude uspeo, ne isključuje mogućnost da je neko drugi formira.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter