Izvor:
12.07.2016 u 17:56
0

SASTANAK VUČIĆA SA AMENDOLOM: Uskoro nove INVESTICIJE ITALIJE U SRBIJI!

Italijanske kompanije koje posluju u Srbiji veoma su zadovoljne uslovima i očekuju se nove investicije, poručio je danas državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova Italije Vićenco Amendola tokom razgovora sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

Premijer Vučić i Amendola su razgovarali i o mogućnostima za unapređenje ekonomske saradnje, u okviru koje se Italija potvrđuje kao najvažniji partner Srbije.

Amendola je preneo je premijeru Vučiću poruku italijanskog šefa diplomatije Paola Ðentilonija da Italija odmah počinje pripreme za održavanje sledeće konferencije o Zapadnom Balkanu u okviru Berlinskog procesa, kako bi donela konkretne rezultate u realizaciji infrastrukturnih projekata i doplrinela ekonomskom rastu i bezbednosti u regionu.

Premijer Vučić izrazio je zahvalnost Vladi Italije za kontinuiranu podršku u evrointegracijama i pomoć koju pruža u reformi pravosuđa u Srbiji, kao i u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Izvor.Tanjug
Foto:Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter