PREDSEDNICA SKUPŠTINE IMA VISOKA OČEKIVANJA: "Ministri mogu da zaborave na RADNO VREME!"

 

Očekujem da će nova vlada biti borbena, a ministri maksimalno posvećeni poslu i zaborave na radno vreme i misle samo šta je bitno za građane Srbije i državu, poručila je danas predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.

- Onaj ko se prihvati da bude član vlade ne treba samo da misli kako je to velika privilegija, nego da je to izuzreztno odgovoran posao. To znači da morate da se odričete, da niko ne sme da razmišlja da je postao ministar kako bi predstavljao samog sebe - kaže Gojković za Kurir.

Ona dodaje da će svoje mišljenje o prethodnim, ali i budiućim ministrima za sastav nove vlade prvo reći na stranačkom sastanku, pa tek onda u javnosti, ali da će sigurno podržati svaki predlog mandatara Aleksandra Vučića, jer mu veruje.

Kaže da će sa liderom radikala Vojislavom Šešeljom razgovarati kao i sa svakim drugim poslanikom i da misli da mu nije namera da pokuša da uruši parlament, jer je ozbiljan političar.

To što je SPS deo vojvođanske vlasti, kazala je ona, ne znači automatski da će biti deo deo i one na republičkom nivou i da su u statusu "uslovno narandžastog".

- Davno sam polagala vozački. Možda to više i ne postoji. To je ono, kreni, stani, spremi se da ideš i u jednom i u drugom pravcu - naglasila je Gojković.

 

Tanjug
Foto: Twitter/AJBalkans

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro