Izvor:
21.04.2017 u 19:26
0

Musliju opet provocira: VREME JE DA SE JUG SRBIJE PRIPOJI ALBANIJI!

Predsednik opštine Bujanovac Jonuz Musliju ostao je pri stavu da hipotetičkoj Albaniji ujedinjenoj sa Kosovom treba dodati i Preševski dolinu.

"Plate? To su takse od Albanaca, ne uzimamo mi pare od Srbije, jer Srbija i ne daje. Vidiš koliko ulaže para u Preševo, Bujanovac i Medveđu. Ovo je tampon zona, sve je mračno, ovde nije ništa investirano i to se vidi od Vranja, sve odatle je beda", kaže Musliju.

Musliju je ocenio da je "normalno da u EU u jednom paketu uđu Albanija i Kosovo", ali on smatra da je i "vreme i logično" da u tom paketu bude mesta i za Preševo, Bujanovac i Medveđu.

Na pitanje da li namerava da podnese ostavku i zbog svojih stavova, i zbog stanja u opštini koju vodi, kaže: "Ako se pripajamo sa Kosovom, svakako, to je onda to".

Musliju je ocenio i da "igra koja se igra na Balkanu" nije dobra jer se vidi namera da se region vraća 100 godina unazad.

"Mislim da Evropa treba da drugačije gleda Balkan, da treba da ga razvija, a ne samo da cepa, muči zemlje kao što su Albanija i Kosovo i druge države", kaže Musliju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter