Izvor: Happy BSC
21.09.2020 u 21:58
0

GENERAL GRAHOVAC: Srbija u NATO, bez alternative!

General Blagoje Grahovac je u „Ćirilici“ izjavio da Srbija bi trebalo da ima nove politike i tako će postati „mezimica“ na Balkanu. 

– Kako Srbija da postane medijator između Istoka i Zapada? Imaće nove politike. Prvi element je Srbija u NATO bez arternative, drugo srpsko-hrvatsko i srpsko-albansko prijateljstvo. Zatim, Mini-šengen, Srbija više neće biti „kavgadžija“ – ispričao je Grahovac.

OVO MORATE ZNATI

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Drastično smanjen broj novozaraženih, 2 preminula

IDENTIFIKOVAN UBICA STOJANOVIĆA: Sa Vračara krenuo električnim biciklom kako bi postavio bombu!

Evo ko je ubica Strahinje Stojanovića!

VAŽNO! Ovo su preporuke za prevenciju korone na visokoškolskim ustanovama

Predrag Marković je bio iznenađen rečima i predviđanjima generala Grahovca, pa mu je obećao da će pročitati neku od njegovih knjiga.

– Slobodno proverite, postoje datumi na svim knjigama – objasnio je Grahovac. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter