Izvor: Tanjug
21.09.2020 u 20:48
0

Hoti potpisao sporazum o saradnji sa DFC

Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti i izvršni direktor Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adam Boler potpisali su večeras sporazum o saradnji.

OVO MORATE ZNATI

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Drastično smanjen broj novozaraženih, 2 preminula

IDENTIFIKOVAN UBICA STOJANOVIĆA: Sa Vračara krenuo električnim biciklom kako bi postavio bombu!

Evo ko je ubica Strahinje Stojanovića!

VAŽNO! Ovo su preporuke za prevenciju korone na visokoškolskim ustanovama

Kako prenosi Gazeta expres, sporazum je potpisan nakon sastanka Hotija sa američkom delegacijom u kojoj su osim Bolera izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela i predstavnici USAID-a i ESKIM-a.

Nakon potpisivanja sporazuma Grenel je rekao da sporazum podrazumeva nove, visoko plaćene poslove, prenosi prištinski Reporteri.

Prema njegovim rečima, delegacija iz Amerike će doći na Kosovo i dodao da je Tramp ponosan na ekonomski sporazum i da im je poručio da dođu na Kosovo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter