19°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

PULMOLOG IZNEO NEVEROVATAN PODATAK U "ĆIRILICI" Bio sam u sukobu sa Konom, ali sam ponosan šta smo sada zajedno uradili

Društvene mreže su virtuelna stvar, nisam ja debil i znam šta je to ali ljudi meni prilaze, čestitaju, to je bitno. Ponosan na sve što smo radili, nikad se nismo nadglasavali, Predrag Kon i ja smo bili u ličnom sukobu pre nego što ovo desilo ali znam da smo odradili pravu stvar i da će naš zdravstveni sistem opstati i nastaviti da radi - podvukao je prof. dr Branimir Nestorović, pulmolog, gost emisije "Ćirilica" na Happy TV.

Srpski stručnjak je naveo da su ga "napali kad je rekao da će korona sigurno doći u Evropu pa su me napali da širim paniku, a ovaj virus je mnogo infektivniji nego SARS". 

- Kinez, koji je otkrio koronu, bio je oftalmolog, i prvi je obelodanio svojim kolegama. On je već bio u inkubaciji, razboleo i umro a prijavio je kolegama da se može preneti preko očiju. On je sad u Kini rehabilitovan - objasnio je Nestorović i dodao da je "gubitak njuha prvi znak korone a i se sve to učilo u hodu da bi se sada, na kraju epidemije, svi pravili pametni".

Komentari korisnika (1)

CVRLE

Ovo strucnjak? Onaj sto.je slao mase zene u soping.u.italiju i sto je ovaj virus nazivao najsmesnijim google virusom u istoriji dok se predsednik iza njega smejao? To smo videli svojim ocima. Ovo je.covek bez casti i kodeksa kome je.politika ispred struke i moralnih vrednosti.


Ostavite komentar

Povezane vesti