Izvor:
07.12.2019 u 10:39
0

PREDSEDNIK SRBIJE: „Samo jednu metu imaju i ovde i u Prištini, mene…!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Aljbin Kurti sa svoja tri principa za dijalog, počeo da se bavi kadrovskim pitanjima u Beogradu, ali i da je očigledno da se u Prištini vodi ista kampanja protiv njega kakva se vodi i u Beogradu.

– To što je rekao meni je kompliment, jer se protiv mene vodi kampanja kao o velikom izdajniku, i ta kamapnja je ista kao i ovde. Sve što mi rade ovde, isto rade i u Prištini. Samo im je jedna meta, a slučajano sam to ja, nikog drugog ne pominju – rekao je Vučić.

– Da neće mene da vidi preko puta, to je u redu. Dobro je da je počeo da se bavi kadrovskim pitanjima i ko će u dijalogu predvoditi našu delegaciju – ironično je primetio.

Istakao je da je inače dobro da Albanci celoj međunarodnoj zajednici kažu da su oni ti koji odlučuju ko će u ime Beograda da pregovaraju.

On je uveren da Kurti ima i problem kako da se suoči sa njim posle pretnji koje je izrekao njegovoj maloletnoj ćerki.

– Brine se kako ću da mu odgovorim, tom velikom junaku, što žensku decu vređa. Zato nije siguran kako bi susret izgledao – dodao je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter