Izvor:
11.11.2019 u 20:45
0

PANIKA NA KOSOVU: Nema mira, oni žele samo političke poene!

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo, Marko Đurić, ocenio je danas da inicijativa „mali Šengen“ „izaziva paniku“ među političarima u Prištini.

On je u pisanoj izjavi naveo da političari Kosova „ne žele mir, saradnju i ekonomski razvoj“ već „da ubiru političke poene“ na „politici mržnje, sukoba i podela“.

Za predsednika pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurtija, Djurić je kazao da se „opredelio za prošlost“, a da Kurtijeva najava „politike reciprociteta“ pokazuje „neodgovornost nedostojnu komentara“.

– Reciprocitet je drugo ime za put u prošlost i sukobe, i kontinuitet je politike taksi i blokada koje znače zatvaranje vrata budućnosti za mlade generacije svih narodnosti na Kosovu- rekao je Đurić, prenela je Kancelarija.

Aljbin Kurti inicijativu „mali Šengen“ smatra pogrešnom i neobjašnjivom, jer po njegovom mišljenju, svaka takva inicijativa treba da uzme u obzir reciprocitet izmedju Kosova i Srbije.

Izvor: Danas
Foto: Twitter/markodjuric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter