Izvor:
10.11.2019 u 08:00
0

VUČIĆ: Očekujemo podršku Makrona za projekat „mali Šengen“! (FOTO

Očekujem da na predstojećem sastanku sa Emanuelom Makronom u Parizu dobijem podršku za projekat "mali Šengen", ali i da čujem o novoj metodologiji koju predlaže francuski predsednik – rekao je jutros predsednik Srbije Aleksandar Vučić na postavljeno pitanje o sastanku sa Makronom koji će se održati u utorak.

Zahvalan sam Amerikancima za podršku ovom projektu, nadam se da ćemo dobiti i podršku Makrona jer bez toga će biti teško dobiti podršku Evrope. Ali, želim i da čujem o novoj metodologiji francuskog predsednika – rekao je Vučić.

Vučić je podsetio da je sa francuskim predsednikom otvoreno razgovarao i u Beogradu, tokom Makronove posete, čitavih sedam sati.

On ima izuzetnu energiju i ako bi deo onoga o čemu je govorio bilo moguće ostvariti mislim da bi to bile dobre vesti za Srbiju. Želim da čujem od njega šta misli i onda možemo da pravimo neke planove za budućnost – zaključio je.

Izvor: Tanjug
Arhiva: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter