PREDSEDNIK VUČIĆ OBELODANIO DETALJE! Narednih dana posete stranim centrima!

 

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je večeras da će narednih dana imati brojne posete stranim centrima i sastanke sa stranim partnerima.

On je, upitan kako će izgledati kampanja uz primenu zabrane korišćenja državnih resursa, kazao da se nije bavio time, jer stalno ima sastanke.

- Ja sutra idem negde na put, u Ženevu, dva dana će tamo biti mnogi iz celog sveta, kao i Borel i Albanci. Odande se vraćam u Beograd i idem u Niš, Pirot, da čekam Bojka Borisova i da otvorimo koridor od 86,9 kilometara. Vodim ga na ručak, pa idem na Ohrid gde imam radni sastanak sa premijerima Severne Makedonije i Albanije, a onda imamo radnu večeru sa ostalima iz regiona. Onda imamo radni sastanak u nedelju, a u ponedeljak već idem u Berlin ili Pariz - preneo je Vučić.

Kazao je da je njegov posao da radi, da se bori za svaku investiciju, za Srbe na KiM i sve građane Srbije i da ne treba misliti da ima samo lepe sastanke.

Rekao je da su ti razgovori važni, jer u suprutnom ne bi bilo moguće, na primer, izgraditi toliko kilometara autoputa.

- Izgradili smo više nego u prethodnih 40 godina, za samo nekoliko godina, a planiramo dalje Fruškogorski koridor, put Ruma-Loznica, Moravski Koridor, koji će koštati više zbog regulacije reka. To su stavri koje menjaju lice zemlje. Biće uloženo 1,2 milijardi evra u renoviranje pruga. Za sve ćemo imati - kazao je on.

Vučić je negirao tvrdnje da "reciklira" stare planove, dodajući da nije postojao, na primer, nijedan plan za kanalizaciju i vodovod, a da država sada planira da potroši na to 2,5 milijardi evra.

 

 

Izvor: Tanjug
Foto: Buducnostsrbijeav/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro