Izvor:
05.11.2019 u 21:31
0

PREDSEDNIK VUČIĆ OBELODANIO DETALJE! Narednih dana posete stranim centrima!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je večeras da će narednih dana imati brojne posete stranim centrima i sastanke sa stranim partnerima.

On je, upitan kako će izgledati kampanja uz primenu zabrane korišćenja državnih resursa, kazao da se nije bavio time, jer stalno ima sastanke.

Ja sutra idem negde na put, u Ženevu, dva dana će tamo biti mnogi iz celog sveta, kao i Borel i Albanci. Odande se vraćam u Beograd i idem u Niš, Pirot, da čekam Bojka Borisova i da otvorimo koridor od 86,9 kilometara. Vodim ga na ručak, pa idem na Ohrid gde imam radni sastanak sa premijerima Severne Makedonije i Albanije, a onda imamo radnu večeru sa ostalima iz regiona. Onda imamo radni sastanak u nedelju, a u ponedeljak već idem u Berlin ili Pariz – preneo je Vučić.

Kazao je da je njegov posao da radi, da se bori za svaku investiciju, za Srbe na KiM i sve građane Srbije i da ne treba misliti da ima samo lepe sastanke.

Rekao je da su ti razgovori važni, jer u suprutnom ne bi bilo moguće, na primer, izgraditi toliko kilometara autoputa.

Izgradili smo više nego u prethodnih 40 godina, za samo nekoliko godina, a planiramo dalje Fruškogorski koridor, put Ruma-Loznica, Moravski Koridor, koji će koštati više zbog regulacije reka. To su stavri koje menjaju lice zemlje. Biće uloženo 1,2 milijardi evra u renoviranje pruga. Za sve ćemo imati – kazao je on.

Vučić je negirao tvrdnje da "reciklira" stare planove, dodajući da nije postojao, na primer, nijedan plan za kanalizaciju i vodovod, a da država sada planira da potroši na to 2,5 milijardi evra.

Izvor: Tanjug
Foto: Buducnostsrbijeav/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter