Izvor:
05.11.2019 u 20:22
0

PREDSEDNIK VUČIĆ: „Iznenadilo ih je što sam došao pešice!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u zgradu Javnog servisa i poručio da je "došao pešice, uz nekoliko psovki".

Hvala svim ljudima koji su danas brinuli, koji su se plašili kako ću da stignem. Uz nekoliko psovki uspeo sam da dođem. Neki momci su dobacivali pa su skočili, ali to je njihov posao, ništa strašno. Iznenadilo ih je to što sam došao pešice – rekao je Vučić.

Sam sam rekao da oni nemaju ni snagu ni volju da nešto tako urade (napad). Pokušaću da na sve odgovorim večeras, pa i na njihove pamflete. Došao sam ovde da govorim o našem programu, za njih, za mlade… Došao sam da se obratim ljudima i da odgovorim na sva pitanja – izjavio je Vučić.

Izvor: B92
Foto: buducnostsrbijeav/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter