Izvor:
23.10.2019 u 19:24
0

ISA MUSTAFA ZABRANIO PREBROJAVANJE GLASOVA IZ SRBIJE: Prvo dokaz o ispravnosti na videlo! (FOTO)

Lider Demokratskog saveza Kosova (DSK) Isa Mustafa pozvao je danas Centralnu izbornu komisiju da ne dozvoli prebrojavanje glasova iz Srbije bez odluke kojom se dokazuje da ispunjavaju zakonske uslove.

– Kao predsednik DSK-a zatražio sam od CIK-a da utvrdi zakonitost glasova za Srpsku listu pristiglih u kovertama iz Srbije. Najava da će se ovi glasovi prebrojati, bez odluke CIK-a o tome da li ispunjavaju zakonske uslove, otvara put za legalizaciju krijumčarenje glasova u budućnosti – rekao je Mustafa.

Kako je dodao, "tako nešto" se pokušavalo i na prošlim lokalnim izborima u Istoku, ali su, kako je naveo, zakonske vlasti sprečile "takve mahinacije koje iskrivljuju političku volju građana Kosova”.

Ne sme biti dozvoljeno nezakonito glasanje na Kosovu – zaključio je Mustafa.

Izvor: Tanjug
Foto:
Twitter/gazetaexpressEN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter