Izvor:
14.10.2019 u 13:47
0

MIHAJLOVIĆ: Pokušaj Prištine da izbaci demokratski izabrane Srbe iz kosovskih institucija!

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović rekla je danas, povodom zahteva iz Prištine da se Srpska lista proglasi terorističkom organizacijom, da to predstavlja najavu pokušaja izbacivanja demokratski izabranih predstavnika Srba iz kosovskih institucija, saopšteno je iz njenog kabineta.

Sada je jasno da je akcija izmišljenog trovanja koje truje samo članove izborne komisije jedne nacionalnosti samo uvertira pokušaja ukidanja političkih predstavnika Srba na Kosovu i Metohiji, kojim se na najgrublji način krše prava srpskog naroda na Kosovu, a u isto vreme i elementarna demokratska načela, i na takve zahteve bi morala da reaguje i međunarodna zajednica – kaže Mihajlovićeva.

Ona je dodala da pravosudni organi u Prištini imaju preče stvari koje bi trebalo da istraže, od brojnih zločina protiv Srba, ubistva srpskog političara Olivera Ivanovića, do ozbiljnih optužbi u vezi sa zločinima koje su počinili pripadnici nekadašnje OVK.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter