Izvor:
13.10.2019 u 13:22
0

ISTRAŽIVANJE: Kada je pas važniji od partnera?

Rezultati poslednjeg istraživanja sprovedenog u Vašingtonu pokazali su da bi čak 86 odsto osoba prekinulo vezu sa partnerom koji ne voli njihovog psa.

Ovo istraživanje je pokrenula kompanija za šetanje pasa "Wag!" i saznali su da četiri od pet vlasnika smatra da njihova veza zavisi od toga kako će osoba reagovati na psa i obrnuto, a 86 odsto bi prekinulo tu vezu ukoliko partner ne bi prihvatio psa.

Upitnik koji je kompanija "Wag!" pripremila je pokazala i da je reakcija potencijalnog partnera koji ne želi ljubimce gora od reakcije da ne želi da ima decu.

U "Wag-u!" su ostali iznenađeni rezultatima ovog upitnika i činjenicom da vlasnici pasa stavljaju ljubimca na prvo mesto i da je reakcija psa na novu osobu važnija od osećaja ljubavi ili romantične privlačnosti između dve osobe.

Izvor: B92
Foto: Twitter/El_Universal_Mx

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter