Izvor:
12.10.2019 u 17:40
0

KURTI NAJAVIO: Promene za 180 stepeni!

Kandidat za premijera privremenih prištinskih institucija i lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je da će, ako bude premijer, njegova vlada značajno smanjiti broj ministarstava.

Kurti je odlučio da potpuno menja pristup vladi u odnosu na Ramuša Haradinaja, Fatmira Ljimaja, Kadrija Veseljija i Bedžeta Pacolija kada je u pitanju broj ministara i zamenika ministara.

Dogovorili smo se da smanjimo broj ministarstva sa 21, koliko je bilo u prošloj lošoj vladi, na 12. Međutim, neće biti više od jedne trećine zamenika ministara u odnosu na broj njih u prethodnoj dvogodišnjoj vladavini – kazao je Kurti.

On je najavio i da će u njegovoj vladi 30 odsto ministara i zamenika ministara biti žene u okviru napora za rodnu ravnopravnost.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/LVetevendosje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter