Izvor:
11.10.2019 u 20:35
0

KOSNET IH ZATEKAO IH PITANJEM: OVO nisu očeklivali! Da li će stranke na Kosovu PREDUZETI nešto povodom OVOGA?

Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet zapitao je da li će biti sprovedene akcije u protiv korucije, za šta su se izjasnili građani Kosova na vanrednim izborima.

Građani Kosova su se na vanrednim parlamentarnim izborima, 6. oktobra, izjasnili da su protiv korupcije, a da li će određene akcije u tom pravcu preduzeti i parlamentarne strane, zapitao je ambasador SAD u Prištini, Filip Kosnet.

– Rezultati izbora pokazuju da ljudi žele da vide kraj korupciji. Da li će sve stranke u vladi i opoziciji preduzeti odlučne akcije?- napisao je Kosnet na svom tviter nalogu.

Američki diplomata je konstatovao da će Priština u tome uspeti ako, kako kaže, bude poštovana vladavina prava.

Izvor:B92
Foto: YouTube/ Radio Gorazdevac/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter