Izvor:
07.10.2019 u 10:04
0

ČLANOVI SRPSKE DELEGACIJE U MARAKEŠU: Delegacija Skupštine Srbije na zasedanju Parlamentarne skupštine OEBS-a!

Tokom jesenjeg zasedanja Parlamentarne skupštine OEBS-a u Marakešu, od 4. do 6. oktobra, članovi srpske delegacije su aktivno uzeli učešće u debati posvećenoj Mediteranskom forumu, saopšteno je iz Skupštine Srbije.

Delegaciju Skupštine Srbije predvodila je Stefana Miladinović, a u njenom sastavu su i Dušica Stojković, Vesna Marković i Branimir Jovanović.

Ovogodišnji Mediteranski forum okupio je više od 200 parlamentaraca iz 56 država članica OEBS-a i država partnera kao i brojne posmatrače i goste.

Glavna tema jesenjeg zasedanja bila je ”Promocija bezbednosti u regionu Evro – Mediterana: Uloga OEBSa i njegovih partnera”.

Učesnicima su se na početku zasedanja pozdravnim govorom obratili, predsednik PS OEBS-a Georg Certeli i predsednik Doma savetnika Kraljevine Maroko Hakim Benhamah.

Parlamentarci država članica OEBS-a su tokom zasedanja raspravljali o ekonomskoj povezanosti zemalja Mediterana, klimatskim promenama i migracijama, saradnji afričkih zemalja s regionom Mediterana i borbi protiv religijskog ekstremizma, kaže se u saopštenju.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter