Izvor:
16.09.2019 u 17:31
0

DOGOVOREN SUSRET: Vučić se sastaje ponovo sa Palmerom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se ponovo sa specijalnim izaslanikom Sjedinjenih Američkih Država Metjuom Palmerom u narednih 10 dana.

To je dogovoreno u telefonskom razgovoru predsednika Srbije i američkog zvaničnika.

Vučić je tokom razgovora, koji je nastavak njihovog nedavnog sastanka u Njujorku, ponovio da će Srbija nastaviti da se zalaže za postizanje stvarnog i održivog kompropisa u rešavanju pitanja Kosova i Metohije uz zaštitu interesa tamošnjih Srba, kao i očuvanje državnih i nacionalnih interesa Srbije.

Dvojica sagovornika su razgovarali i o sveukupnoj regionalnoj situaciji i saglasili se da su mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu od suštinske važnosti za politički i ekonomski napredak celog regiona.

Izvor: B92
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter