Izvor:
13.09.2019 u 11:45
0

STEFANOVIĆ: Država nije zaboravila nijednu opštinu!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas u Sokobanji da država nije zaboravila ni jednu opštinu u Srbiji i da će nastaviti da investira u infrastrukturne projekte i bezbednost.

– Policajcima u Sokobanji biće do kraja godine poboljšani uslovi rada kroz renoviranje dela prostorija koji koriste i nabavku novog vatrogasnog vozila za potrebe vatrogasno-spasilačke jedinice. Takođe, planiramo i novo zapošljavanje ljudi sa ovog područja u Ministarstvo unutrašnjih poslova – rekao je Stefanović, koji je obišao Policijsku stanicu i vatrogasnu brigadu u ovom mestu.

Potpredsednik vlade razgovarao je i sa predsednikom opštine Isidorom Krstićem i njegovim saradnicima o investicionim projektima države u ovaj kraj, saopštio je MUP.

– Razgovarali smo o izgradnji putne infrastrukture i razmatrali koji su najpovoljniji, najbezbedniji i najefikasniji modaliteti priključenja opštine na auto-put, što će doprineti bržem dolasku turista do Sokobanje – rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, na sastanku je dogovorena dalja pomoć javnog preduzeća "Putevi Srbije" u asfaltiranju i izgradnji puteva kroz samu Sokobanju.

– Reč je o nekoliko ulica koje je opština navela kao važne za svoj dalji razvoj i ''Putevi Srbije'' će to u narednih nekoliko meseci završiti – naveo je Stefanović.

Potpredsednik Vlade je istakao značaj zajedničkog rada države i lokalne samouprave i ulaganja u infrastrukturne projekte, koja su moguća zahvaljujući dobroj i odgovornoj ekonomskoj politici koju Srbija vodi.

Stefanović je ocenio da će projekat "Letnje pozornice", koji je vredan više od 130 miliona dinara, dati dodatni turistički potencijal Sokobanji i dodao da je sa predsednikom opštine razgovarao i o pomoći Vl ade Republike Srbije u izgradnji komunalne infrastrukture.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter