Izvor:
12.09.2019 u 19:38
0

PRIVEDENA DVOJICA ALBANACA NAKON PUCNJAVE: Koristili vatreno oružje, istraga u toku!

Na području opštine Leposavić, u mestu Klik, danas oko 17.00 casova čuli su se pucnji, nakon cega je policija privela dvojicu Albanaca za koje se sumnja da su koristili vatreno oružje, ali istraga je još u toku, izjavio je regionalni portparol kosovske policije za sever KiM Branislav Radović.

Prema njegovim rečima, slučaj su prijavili građani, nakon čega su istražitelji i forenzičari na mestu događaja, na parkingu u mestu Klik, obavili uviđaj i pronašli čaure iz pištolja, dok se vozilo za koje se pretpostavlja da je iz njega pucano već udaljilo.

– Nakon što je policija dobila informaciju da se vozilo nalazi u selu Dobrava, patrola mu je krenula u susret – dodao je Radović.

Prema njegovim rečima, vozilo se zaustavilo u selu Cerajska reka, a u njemu su bila dvojica Albanaca iz Suve Reke, B.D. (49) i G. B. (51).

– Utvrđeno je da je vozilo "golf" 6 ili 7 crvene boje i da ima kosovske registarske tablice – naveo je Radović.

On je kazao da su dvojica zatim privedena u policijsku stanicu.

– Vizuelnim pregledom istrage i forenzike ništa od oružja nije pronađeno, a istražni policajac je kontaktirao tužioca koji je naložio da se urade parafinske rukavice da se utvrdi da li je neko pucao ili nije – rekao je Radović.

On je dodao da je na parking na kojem se dogodila pucnjava poslata specijalna jedinica sa psima.

– Privedena lica su zadržana u policijskoj stanici do daljeg, ali nikakav slučaj nije otvoren. Ako se metodom parafinske rukavice utvrdi da su pucali, biće preduzete druge mere – objasnio je Radović i dodao da je istraga još u toku.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter