Izvor:
12.09.2019 u 11:45
0

DRAGAN MARKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL: Očekujemo pomoć od Rumunije, velike investicije u Jagodini! (VIDEO)

U razgovoru za Happy portal predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković otvoreno je govorio o rezultatima posete Rumuniji. Pored uspeha na spoljnopolitičkom planu, Marković je otkrio i kakva ulaganja sprema za Jagodinu.

– Započeli smo razgovore sa prijateljima iz Rumunije. Oni su korisnici evropskih fondova tako da želimo da se Jagodina pobratimi sa nekim rumunskim gradom tako da šta god da taj grad dobije, isto dobije i Jagodina bilo da se tiče kanalizacije ili vode. Ja ne želim ništa da obećavam dok se posao ne realizuje i neću pričati unapred. Ne želim da to bude samo Jagodina već da sarađuju regioni, jer je bolje da sarađuju regioni nego da čekamo saradnje dveju država. U Jagodini smo nastavili sa običajem davanja novca onim ljudima kojima je to najpotrebnije i sada je 3.000 za gospodina i 4.000 za gospođu. Pored toga, Jagodina je jedini grad u Evropi gde puteve pored njiva presipamo kamenom, a takođe smo počeli da pravimo toalete sa kupatilom pored njiva za poljoprivrednike – izjavio je Dragan Marković za Happy portal.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter