Izvor:
25.08.2019 u 09:48
0

IZBORI NA KOSMETU: Koje srpske partije će učestvovati?

U iščekivanju raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora, predizborna euforija na Kosovu uveliko je prisutna.

Govori se o mogućim predizbornim koalicijama, u toku su pregovori, a postavlja se pitanje koje će političke partije Srba uzeti učešće i da li su koalicije već dogovorene, pišu domaći mediji.

Srpska lista će učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima, a njen predsednik Goran Rakić je, posle konferencije za medije u Severnoj Mitrovici pozvao na jedinstvo.

Samostalna liberalna stranka je spremna za učešće na predstojećim parlamentarnim izborima, potvrdio je za RTK2 predsednik SLS-a Slobodan Petrović napomenuvši da je neizvesno da li će nastupiti samostalno.

Učešće na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu sigurno će uzeti Progresivno demokratska stranka Nenada Rašića koji tvrdi da će dati svoj maksimum i dodaje da je sada je neizvesno u kom formatu će nastupiti.

Vesti-online.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter