Izvor:
24.08.2019 u 07:11
0

Dodik: NATO je za Republiku Srpsku završena priča!

Za nas je članstvo u NATO-u završena priča i mi o tome više nećemo razgovarati, jer je cilj bombardovanja ovog saveza u ratovima na Balkanu bilo i civilno stanovništvo, rekao je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

– Činjenica je da u Republici Srpskoj na godišnjem nivou oboli više od 5.000 ljudi od malignih obolenja, što je u odnosu na broj stanovnika više od proseka u regonu i na svetskom nivou. To govori da ovde nije cilj bio samo vojnik koji je tada nosio pušku, nego je cilj bila budućnost koju je trebalo zatrovati – izjavio je Dodik za banjalučku Alternativnu televiziju.

Kako je rekao, nemački i italijanski vojnici, koji su u ratovima na Balkanu rukovali municijom sa osiromašenim uranijumom, obolevali su od malignih obolenja i zato su njihove porodice tražile pravdu u sudovima.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter