POTPREDSEDNICA VLADE ZORANA MIHAJLOVIĆ: Istakla važnost ukidanja taksi!

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović rekla je danas da je važno da Priština što pre ukine takse kako bi se obnovio dijalog kroz koji se jedino može doći do kompromisa u vezi s pitanjem Kosova, a koji bi obezbedio stabilnost i bolju budućnost regiona.

- Razgovori koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodio sa zvaničnicima SAD pokazuju da je Srbija zemlja koja nudi rešenja, koja ima jasnu politiku, koja čuva svoju stabilnost i ekonomski napreduje. Samo takva Srbija može i da zaštiti interese srpskog naroda i da bude u svetu prepoznata kao partner u rešavanju važnih pitanja u regionu- navodi Mihajlovićeva u saopštenju koje je dostavio njen kabinet.

Navodi da je u prošlosti bilo mnogo propuštenih prilika u našem regionu da se napreduje i mnogo smo, kaže, vremena izgubili koje je moglo biti iskorišćeno za razvoj. 

- Zato je važno da više šanse ne propuštamo, da se što pre nastavi dijalog Beograda i Prištine jer je to jedini put da dva naroda, Srbi i Albanci, dođu do kompromisa koji će svima obezbediti bolju budućnost, umesto daljeg podizanja barijera koje nas vraćaju u prošlost- kaže Mihajlovićeva.

 

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Зорана Михајловић

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Goli život  
23:00  Parovi - Live  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro