2°C

Beograd

Vulin: Od organizovane mržnje korak do nasilja i ubistva!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da pretnje koje se upućuju predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici nisu delo bolesnih pojedinaca, već organizovane hajke aktivista stranaka Ðilasa, Jeremića i Obradovića.

- Poruke odvratne mržnje koje se svakodnevno upućuju predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, posebno deci, nisu delo bolesnih pojedinaca ili izuzetak na društvenim mrežama. To su organizovane hajke aktivista stranaka Ðilasa, Jeremića i Obradovića koje za cilj imaju da ometu i uznemire predsednika, da mu otežaju svakodnevne borbe za interese Srbije, ali i da mržnju prema njemu prikažu kao dopušteno ponašanje koje je većinsko i poželjno - izjavio je Vulin reagujući na nove pretnje i kletve upućene predsednikovoj porodici, navodi se u saopštenju.

On je istakao da je od organizovane mržnje do nasilja i ubistva samo je jedan korak.

- Dok država ne bude oštro kažnjavala takve gadosti i dok se ne počnu objavljivati imena onih koji proklinju decu i žele im bolest i smrt, ovo neće prestati. Država štiti svako dete od mržnje i pretnji, zašto samo Vučićeva deca nemaju pravo na zaštitu? - upitao je Vulin.

Tanjug
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar