Izvor:
21.08.2019 u 08:35
0

Vulin: Od organizovane mržnje korak do nasilja i ubistva!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da pretnje koje se upućuju predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici nisu delo bolesnih pojedinaca, već organizovane hajke aktivista stranaka Ðilasa, Jeremića i Obradovića.

– Poruke odvratne mržnje koje se svakodnevno upućuju predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, posebno deci, nisu delo bolesnih pojedinaca ili izuzetak na društvenim mrežama. To su organizovane hajke aktivista stranaka Ðilasa, Jeremića i Obradovića koje za cilj imaju da ometu i uznemire predsednika, da mu otežaju svakodnevne borbe za interese Srbije, ali i da mržnju prema njemu prikažu kao dopušteno ponašanje koje je većinsko i poželjno – izjavio je Vulin reagujući na nove pretnje i kletve upućene predsednikovoj porodici, navodi se u saopštenju.

On je istakao da je od organizovane mržnje do nasilja i ubistva samo je jedan korak.

– Dok država ne bude oštro kažnjavala takve gadosti i dok se ne počnu objavljivati imena onih koji proklinju decu i žele im bolest i smrt, ovo neće prestati. Država štiti svako dete od mržnje i pretnji, zašto samo Vučićeva deca nemaju pravo na zaštitu? – upitao je Vulin.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter