Izvor:
21.08.2019 u 08:00
0

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA POMPEOM: Nastavak dijaloga sa Prištinom u najboljem slučaju u decembru!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Njujorku, posle sastanka sa državnim sekretarom SAD Majkom Pompeom, da će se dijalog Beograda i Prištine u najboljem slučaju nastaviti početkom decembra.

Upitan da li su Beograd i Priština, nakon njegovog sastanka sa Pompeom, bliži nastavku dijaloga, Vučić je rekao da se to teško može očekivati pre održavanja prištinskih izbora, koje očekuje 6. oktobra, iako još nisu raspisani.

– To znači, u najboljem slučaju početak decembra, ali je i pre toga važno da se govori o ukidanju taksi – rekao je Vučić.a.

On je naveo da nije problem da li će se dijalog nastaviti za dva, tri ili šest meseci, iako je vreme veoma važno imajući u vidu određene političke činjenice, već je bitnije da se sačuva mir u tom periodu.

– Status kvo je nemoguć, jer jedna puška kad opali, grmljavinu topova niko neće moći da spreči – rekao je Vučić.

On je dodao da to nije potrebno nikome.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter