Izvor:
20.08.2019 u 12:51
0

LJEPAJA: „Igra“ tandema Tači-Vučić sa granicama nije završena!

Prištinski analitičar Fadilj Ljepaja izjavio je danas da iznenadni sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i američkog državnog sekretara Majka Pompea može da znači da je opcija promene granica na Balkanu još uvek na stolu.

"Kao što sam naveo mnogo puta do sada, ''igra'' tandema Tači-Vučić sa granicama nije završena, dok se SAD jasno ne izjasne o toj opciji", rekao je Ljepaja i dodao da je "ta igra" oko promene granica tako koncipirana da bi se "dobio razlog za promenu ustava".

"Mislim da će gospodin Vučić na ovom sastanku saznati za američki stav i dobiti uvid u buduću kartu Zapadnog Balkana, ne samo političku nego i uvid u linije kontakta i razgranicenja sa Evroazijom, tojest s Rusijom i Turskom i njihovim ambicijama u regionu", rekao je Ljepaja i dodao da će SAD preuzeti inicijativu samo ako Vučić otvori jasnu perspektivu za dogovor.

"Ja mislim da će on to i učiniti, uprkos njegovim poznatim izjavama koje su pune emocija, a imaju malo suštine", rekao je Ljepaja.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter/MajaEUspox

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter