Izvor:
20.08.2019 u 11:09
0

KiM: Predstavnici Srpske liste u Gračanici!

Predstavnici Srpske liste Goran Rakić, Dalibor Jevtić i Igor Simić posetili su danas opštinu Gračanica kako bi razgovarali o potrebama građana i planovima opštinskog rukovodstva.

Razgovarali su o problemima sa kojima se građani suočavaju, pre svega kad je reč o stambenom zbrinjavanju, pomoći socijalno ugroženim porodicama…

Saglasili su se sa da je današnja poseta pokazatelj da se nastavlja jedinstveno delovanje, u cilju unapređenja života građana i da se uprkos brojnim izazovima neće odustati od zajedničkog puta.

Poseta je dokaz jedinstvenog delovanja u cilju opstanka i ostanka našeg naroda – kazao je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović, saopštila je ta opština.

Potpredsednik Srpske liste i ministar za povratak u ostavci Dalibor Jevtić istakao je da su na današnjem sastanku ramatrane mogućnosti i kapaciteti za pomoć ljudima, kako u opštini Gračanica, tako na čitavom Kosovu.

Krenuli smo iz opštine Gračanica da realizujemo naš plan, ali svakako ćemo u narednom periodu biti svuda gde za to postoji potreba kako bi se direktno upoznali sa svim problemima sa kojima se naš narod susreće – istakao je Jevtić.

Predsednik Srpske liste i gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić kazao je da na današnjem sastanku imali konsturktivne i plodonosne razgovore.

Očekuje nas trnovit put, ali kada smo zajedno, složni i jedinstveni taj put možemo utabati i olakšati našem narodu i obezbediti bolji život ovde, a to znači sigurnu i bolju budućnost. Nastavićemo sa ulaganjima, u tome će nam pomoći i država Srbija – kazao je Rakić.

Delegacija je posetila socijalno ugroženu porodicu Vasić a potom je položen kamen temeljac za igradnju kuće porodici Zorana Velića.

Izvor: Tanjug
Foto: srpskalista.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter