Izvor:
16.08.2019 u 11:33
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ O AUTO-PUTU „MILOŠ VELIKI“: „Sve je spremno za puštanje saobraćaja u nedelju!“

Sve je spremno za otvaranje auto-puta Miloš Veliki, izjavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović koja je danas ponovo obišla deonicu auto-puta od Obrenovca do Ljiga kako bi još jednom proverila da li je sve spremno za puštanje u saobraćaj u nedelju.

Ministarka za domaće medije kaže da je sa predstavnicima Ministarstva, inženjerima i mentorima projekta gotovo svaki dan bila na deonici koja se gradila, a da su prilikom njene prethodne posete pre dva dana ostali samo završni radovi na toj deonici.

– Sada je zaista na dva, tri mesta ostalo još da se pokosi trava i da se stave table sa nazivom auto-puta – kaže ministarka i dodaje da je sve spremno za svečano otvaranje u nedelju.

Naglasila je važnost novog auto-puta i navela da će sa otvaranjem deonice od Obrenovca do Ljiga praktično biti 103 kilometra auto-puta.

– To je važno za građane i važno je isto tako da vratimo neku veru u nas i optimizam da stvarno možemo da završimo sve – poručila je ministarka.

Ona je danas obišla naplatnu rampu u Obrenovcu, petlju kod Lajkovca i tunel Brančić, a sastala se i sa izvođačima radova.

U "Putevima Srbije" kažu da su naplatne rampe na novom auto-putu spremne za naplatu putarina.

Očekuje se odobrenje Vlade za početak naplate putarina, a u "Putevima Srbije" navode da će putarina od Preljine do Beograda biti 420 dinara, te da bi trebalo da počne da se naplaćuje najkasnije do 1. septembra.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter