Izvor:
16.08.2019 u 08:55
0

OVO JE VAŽNA GODINA ZA SRBIJU: Mihajlovićeva objasnila ŽAŠTO? (FOTO)

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, poručila je danas, prilikom obilaska deonice autoputa Obrenovac-Čačak koja će sutra biti puštena u saobraćaj, da je ovo sjajna i važna godina za Srbiju i istakla značaj Koridora 11 za centralni deo zemlje.

– Ovo je jako važna godina za Srbiju, završavaju se određeni autoputevi i počinjemo da gradimo nove – rekla je Mihajlović novinarima.

Ministarka je istakla da je put Obrenovac – Čačak urađen kvalitetno, uz poštovanje najviših svetskih standarda.

Istakla je da je Koridor 11 važan i zbog bezbednosti i zaobilaženja Ibarske magistrale, ali i zbog povezivanja gradova u tom delu Srbije.

Napomenula je da je, kao i na Koridoru 10, i na Koridoru 11 postoji centralno upravljanje tunelima, koji su opremljeni po svim standardima.

Mihajlović je istakla i da će deonica Surčin – Obrenovac, duga 17,6 kilometara, biti završena, kao što je izvđač i najavio, sredinom decembra.

Deonica od Obrenovca do Čačka duga je 103,6 kilometara.

Mihajlović je rekla i da veruje da će 1. marta naredne godine početi radovi na deonici Novi Beograd – Surčin, i da ćemo za dve godine praktično imati gotov autoput od Novog Beograda do Čačka.

Podsetila je i da su u maju počeli radovi na deonici Preljina – Požega, koja je, kaže, vrlo zahtevna, te dodala da će taj deo puta biti gotov za dve i po godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter