Izvor:
15.10.2016 u 03:31
0

NA DANAŠNJI DAN PRE DVE GODINE: Albanija objavila SPECIJALNI RAT Srbiji, diverzija na beogradskom stadionu i danas nas boli! (VIDEO)

Ismail Morina, albanski navijač koji je pre tačno dve godine prekinuo duel Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo podsetio je na svoje "dostignuće".

Srpski navijači po lošem pamte 14. oktobar 2014. godine, kada je susret Srbije i Albanije na stadionu u Humskoj prekinut nakon što se iznad terena pojavio dron koji je nosio zastavu takozvane "velike Albanije".

Sa druge strane, time se hvale Albanci, a prvi među njima Ismail Morina, čovek koji je pustio dron. On je na društvenim mrežama ponosno podsetio na događaj od pre dve godine.

Morina je na Instagramu objavio fotografiju sa zastavom drona, na kojoj piše "Autohtoni dan" i vreme kada je dron pušten, 21:26, dok mu je komentar datum – 14. 10. 2014.

Morina je posle incidenta sa dronom određeno vreme proveo u zatvoru zbog ilegalnog posedovanja oružja, a u svojoj zemlji je stekao status heroja.

Informer
Foto: Youtoube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter