Izvor:
28.09.2016 u 17:33
0

IZA PROFILA LAŽNOG DOKTORA KRIJU SE PEDOFILI: Mamili roditelje da šalju slike dečjih genitalija, monstruozna prepiska na fejsbuku! (FOTO GALERIJA)

Roditelji iz facebook grupe "Mame Banjaluke" zabrinuti su nakon što im se izvjesna Mirela Artunović Miloševic, predstavila kao pedijatrica i ponudila online stručnu pomoć, a zatim, kako tvrde, u svojim upitima, pokazala simptomatično interesovanje za genitalije njihove djece !?

Zbog sumnji da se iza profila skrivaju namjere pedofila, kako su precizirale, dio roditelja obavijestit će danas nadležne institucije, dok stručnjaci apeluju na odgovornost roditelja i oprez prilikom korištenja online medija i objave fotografija djece.

Prema riječima majki, ista osoba, odnosno profil s fotografije se već nekoliko puta pojavljuje na Fejsbuku, ali s različitim identitetom. "Ako je primijetite, blokirajte, prijavite ili javite najbližoj policijskoj stanici," napisale su majke.

Jedna od majki je s njom vodila razgovor, kako bi pokazala i drugim majkama da je u pitanju lažni profil, a u slučaj je uključena i policija RS.

Nezavisne
Foto: Press.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter