Izvor:
21.02.2019 u 09:00
0

PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ: „Da klečim za Oluju ili Klečku neću nikada“!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da nema nameru da kleči i izvinjava se za Oluju ili Klečku i da nije spreman da se izvinjava onima koji nisu zaslužili naše izvinjenje, samo da bi se nekome dodvoravao.

Vučić na konstataciju da je Milojko Pantić iz Saveza za Srbiju tražio od njega da kleči i izvinjava se Kosovu, pojasnio da ovaj predstavnik opozicije traži da klekne i pred Hrvatima, Bošnjacima i Albancima.

– To neću učiniti, osim ukoliko to nije nasušna potreba našeg naroda. Ja da se izvinjavam onima koji nisu zaslužili našse izvinjenje, neću da radim da bi se dodvoravao Milojku Pantiću ili nekima sa zapada – naglasio je on.

Vučić je kazao da vodi politiku u interesu Srbije i da se bori za Srbiju.

– Nije mi teško da molim nemačku kancelarku Angelu Merkel ili kineskog predsednika Si Ðipinga za investicije. Moliću i klečaću za sve što je dobro za Srbiju, ali da klečim i izvinjavam se za Oluju ili Klečku ne pada mi na pamet – poručio je on.

Vučić je kazao da predstavnici Saveza za Sbriju mogu da kleče i da se izvinjavaju, što su radili i ranije, pa nisu dobili ničije poštovanje.

– Ja nikada neću da unizim svoju zemlju i dozvolim da se ponižava naš narod – naglasio je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter