Izvor:
20.02.2019 u 14:53
0

HAŠIM TAČI: Nacionalni interes je iznad glasova!

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači rekao je da je svestan da se glasovi građana ne dobijaju kada se govori o dijalogu sa Beogradom, ali da njemu glasovi ne trebaju i nisu mu bitni, već je to nacionalni interes Kosova.

Tači je na skupu u organizaciji Programa stipendiranja Žena u pokretu, rekao da je Kosovo srećno što ima jedinstvenu podršku SAD i svih njenih institucija bez ikakve zadrške.

Američka podrška će postići cilj ako je Kosovo mirno i u miru sa svojim susedima. Jer nijedan investitor ne dolazi u region u kojem se govori o ratu – rekao je Tači.

Tači je naglasio da su SAD fokusirane na pomoc? Kosovu da postigne sveobuhvatni sporazum sa Srbijom.

San o uspešnoj i prosperitetnoj državi Kosovo postiže se samo ako izađemo iz statusa kvo. Znam da se glasovi ne dobijaju kada se govori o dijalogu, ali ne trebaju mi glasovi. Nacionalni interes je iznad glasova", rekao je Tači i dodao da je uveren da će, kako je rekao, "Kosovo biti pobednik".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter