Izvor:
18.07.2018 u 15:38
0

CARINICMA REKAO DA SUMNJA DA SU MU MUGRANTI PRESEKLI SAJLU: Na skneru otkriveno sedmoro „slepih putnika“ u tovaru kamiona!

Carinici su na izlazu graničnog prelaza Batrovci, osujetili pokušaj sedmorice „slepih putnika“ da se u tovarima kamiona prebace preko državne granice.

U slučaju koji se dogodio danas, 46-godišnji vozač kamiona srpskih registarskih oznaka, koji je prevozio praznu ambalažu iz Srbije ka Austriji, rekao je carinskim službenicima da sumnja da se migranti nalaze u prikolici, jer je uočio presečenu sajlu na kamionu, saopštila je Uprava carina.

Kamion je poslat na pregled mobilnim skenerom, na čijem su snimku uočene siluete trojice Avganistanaca. Zahvaljujući skeneru i prethodnog dana su na istom graničnom prelazu u pokušaju ilegalnog prelaska granice, sprečena četiri migranta iz Bangladeša.

Analizom slike sa skenera, uočene su ljudske siluete među aluminijumskom folijom koju je turski kamion prevozio iz Turske ka Nemačkoj, a kada je kamion otvoren – carinici su ugledali migrante zakamuflirane plastičnim džakovima za smeće.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter