Izvor:
15.08.2016 u 13:37
0

MINISTAR POLICIJE OTKRIO: Motiv ubistva Alena Kostića NIJE SE TICAO SPORTA!

Motiv napada na jednog od vođa navijača Partizana Alena Kostića, koji je danas preminuo od zadobijenih povreda, nije se ticao sporta već njegovog ličnog sukoba zbog neraščišćenih imovinskih računa sa osumnjičenim za napad Nikolom Elezovićem, koji je uhapšen dva sata nakon napada.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da taj sukob bije bio vezan za sport, ni za navijače, niti za navijačke grupe, već se radilo o personalnom sukobu vezanom za imovinske odnose povodom oštećenja vozila.

Nije plaćena šteta za oštećenje tog vozila i nažalost izvršilac je prvo ranio A.K, koji je od zadobijenih povreda preminuo – rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni za ubistvo je ranije bio osuđivan i bio je u zatvoru zbog različitih krivičnih dela, a imao je veze i sa narko trafikingom.

On je pohvalio rad policije koja je za manje od dva sata identifikovala i pronašla napadača i zahvalio građanima na pomoći i podršci u radu policije. Napomenuo je da su u akciju hapšenja bili uključeni pored kriminalisticke poliije Beograda, Interventna policija, Policijska brigada i Antiteroristička jedinica.

Njihovim dobrim i sinhronizovanim radom brzo i bez posledica po građane osumnjičeni je priveen i određen mu je pritvor – naveo je Stefanović.

Alen Kostić (31) preminuio je u Urgentnom centru od povreda koje je zadobio u pucnjavi u Rakovičkoj ulici u Železniku. Dva sata nakon obračuna policija je u saradnji sa građanima identifikovala i uhapsila Nikolu Elezovića (25) zbog sumnje da je pucao iz automatskog oružja i teško ranio Kostića.

Tanjug
Foto: Facebook/alen.kostic.56

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter