Izvor:
03.05.2016 u 00:50
0

PLAĆAJU ZA JELENINOG UBICU: MUP nudi NAGRADU za informacije o ubistvu?

Prošlo je već mesec dana otkako je ubijena mlada pevačica Jelena Marjanović, a istraga i dalje traje. Do javnosti je doprlo nekoliko teorija, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je pre nekoliko dana da ništa što mediji objavljuju nije istina.

Međutim, beogradski mediji danas javljaju da MUP razmatra opciju da ponudi nagradu onima koji mogu da pomognu u rasvetljivanju ubistva koje su svi proglasili za najmisterioznije u poslednjih 25 godina.

Prema rečima izvora iz istrage koji se obratio Telegrafu, u tom slučaju, MUP bi pozvao sve koji raspolažu korisnim saznanjim da se jave na određeni broj telefona, putem mejl adrese ili da lično dođu u policijsku stanicu, kako bi informacije koje imaju o ubistvu podelili sa nadležnim organima.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter