Izvor:
29.07.2016 u 13:10
0

VIŠEMILIONSKA ŠTETA ZBOG POŽARA: Vatrogasne ekipe sprečile eksploziju!

U požaru koji je izbio u Kovačici izgoreli su fabrika nameštaja "Padina-komerc" i salon nameštaja koji su bili puni lako zapaljivih predmeta, a povređenih nema, javlja RTS.

Požar je izbio juče u 19.20 sati, a materijalna šteta je velika – sve što se nalazilo u salonu nameštaja i u fabrici je potpuno izgorelo. Vatrogasne ekipe su brzo stigle iz samog mesta i iz Pančeva, ali uspele su samo da spreče da se požar ne proširi na okolne kuće, jer se salon nameštaja nalazi u centru Kovačice.

Radi se o velikim količinama panela, boja i lakova, ali postojala je i opasnost od eksplozije, jer su se tu nalazila i postrojenja koja u proizvodnji koriste butan i zemni gas. Naši vatrogasci su uspeli da to iznesu iz pogona, a u ovom kraju je isključena iz preventivnih razloga i električna energija- ističe komandir Spasilačko -vatrogasne brigade Pančevo Boža Majkić.

Uzrok požara za sad nije poznat, a vatrogasne ekipe su dežurale na zgarištu i tokom noći.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter