Izvor:
25.02.2018 u 14:17
0

Uhapšena dvojica zbog pucanja na devojku u Novom Pazaru!

Pripadnici policijske uprave u Novom Pazaru lišili su slobode dva lica, izjavio je Tanjugu viši javni tužilac Edis Arifović.

Njima je viši javni tužilac odredio mere zadržavanja od 48 sati.

Jedan od uhapšenih A.Lj. se sumnjiči da je upucao devojku koja se danas ranije javila zdravstvenom centru u Novom Pazaru.

Njemu je na osnovu člana 113, a u vezi sa članom 30 na teret stavlja ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja.

Drugi uhapšeni E.N. se sumnjiči da je pomagao počiniocu ovog dela , rekao je Arifović.

Mlađa ženska osoba primljena je u novopazarsku Opštu bolnicu sa ustrelnom ranom karlične i glutealne regije, izjavila je ranije danas za Tanjug potrparolka zdravstvenog centra Novi Pazar Suada Gicić Skenderi.

"Devojka stara 18 godina iz Beograda primljena je na hirurško odeljenje Opšte bolnice u Novom Pazaru sa ustrelnom ranom desne ilijačne (karlične) i glutealne regije", rekla je ona i navela da je dežurni hirurg sa dežurnom ekipom pacijentkinju pregledao, te da su konsultovani i neurolog, ortoped i radiolog.

"Pacijentkinja nije vitalno ugrožena i nije konstatovana povreda vitalnih organa, ali se upućuje za Beograd radi dalje dijgnostičke i lečenja", dodala je Gicić Skenderi.

Prema navodima pojedinih medija, reč je o devojci koja se bavi pevanjem i koja je povređena tokom pucnjave u Novom Pazaru.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter