Izvor:
11.07.2016 u 19:28
0

OTAC TIJANE JURIĆ: Ubice dece u zatvorima ŽIVE BOLJE OD POLA SRBIJE!

Igor Jurić, otac brutalno ubijene Tijane, koju je monstrum silovao i ubio u julu 2014. godine, kaže da je želeo da to bude poslednji takav slučaj, ali da ga je ubistvo u Zaječaru potpuno porazilo.

On navodi da posle ubistva njegove ćerke, nije mogao da zamisli da može da se dogodi gnusniji zločin nad nedužnim detetom.

Šokiran sam počinjenim zverstvom i još jednom potvrdom da su monstrumi među nama, da žive sa nama, igraju se sa našom decom i dolaze nam u kuću. Ovo što se dogodilo je poraz celog društva, a kao otac stradalog deteta dodatno sam pogođen – komentariše Igor Jurić.

Jurić se saoseća sa porodicom nastradale devojčice, i govori da ubice žive lagodnim životom u zatvoru, pored zlodela koje su počinili.

Ubica mog deteta danas živi u zatvoru bolje od polovine stanovnika naše zemlje. Imaju klimu, teretanu, TV i sve mu je plaćeno. Ne samo da je to bolno za porodice žrtava nego je i sramotno – kaže otac ubijene Tijane.

Podsetimo da je Tijanu pre dve godine, kolima udario mesar iz Surčina, Dragana Đurić, koji ju je potom i oteo. On je nesrećnu devojčicu pokušao da napastvuje, a onda je ugušio duksericom i zakopao na deponiji u blizini sela Svetozar Miletić.

Izvor:Talegraf
Foto:Facebook/juric.igor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter